Sofie Charlotte Nässén

Lyssna på kroppen

Publicerad 2015-03-10 07:30:22 i Allmänt,

Godmorgon kära vänner, 
 
Idag står det två pass på schemat, jag får dock se hur det blir med det. Brukar vanligtvis köra ett morgon- och ett kvällspass när jag har två pass på en dag men igår efter jag kört Open igen kände jag mig hänging. Rosslig i halsen, huvudvärk och allmänt trött. Jag valde därför att sova lite längre idag och hoppa morgonpasset, vill inte riskera någonting såhär innan TV men det känns lite bättre idag i alla fall :) 

Att lyssna på kroppen är viktigt och detta gäller på flera sätt. I lördags efter 15.2 Open kände jag att det fanns mer att ge, även fast jag var väldigt trött. Jag gjorde därför passet igår igen och fick en förbättring med 31 reps. Jag hann komma in på tredje varvet vilket var mitt mål, men det var slitigt. Är riktigt nöjd med mina 111 reps. och nu känner jag att jag verkligen gjort mitt allra bästa. Blir dessvärre nog det ända passet jag kommer kunna göra två gånger då Open hamnar lite i skymundan inför Tough Viking. 
 
Efter Open körde jag Grace. En benchmark där du ska göra 30 clean and jerk (40 kg) såfort som möjligt. Sluttiden blev 3.50 vilket inte är speciellt bra men jag var ganska trött i axlarna efter det första passet. Insåg dock att mitt PB i Grace är 3.42 så jag tror jag skulle kunna ta det med en lite piggare kropp. 
 
 
Snart får jag träffa denna fantastiska lilla tjej, som jag längtar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela