Sofie Charlotte Nässén

Tough Viking Åre

Publicerad 2015-03-22 22:44:00 i Allmänt,

Hoho,
 
Nu är jag hemma efter en riktigt härlig långhelg hemma. Jag fick verkligen försmak på att vara ledig och mysa med familjen. Nu längtar jag verkligen till sommaren.
 
I torsdags blev det en 6 km lång löptur i 5.05-fart för att sedan vila fredag. Jag var riktigt nervös inför lördagens tävling då det var den första tävligen för säsongen och jag var osäker på hur formen var. Jag startade i den andra startgruppen klockan 12.10 och den större delen av familjen Nässén var samlad med Sofie-T-shirtarna och "Heja Sofie-plakatet" för att heja på mig längs vägens gång. Det är en sån bra pepp att ha världens bästa publikstöd.
 
Banan startade med en extremt tuff och lång uppförsbacke och jag blev chockad av hur jobbigt det faktiskt var. Detta resulterade i mycket gång/lugn jogg första kilometern för att inte få allt för stumma ben. När det väl blev nedför kunde jag trycka på och jag kunde hålla ett bra tempo genom resterande delen av loppet. När jag kom till sista hindret som var att bada isvak fick kroppen en riktig chock, lungorna "drog ihop sig" och jag fick svårt att andas. Vi skulle simma under två stycken stockar så efter första var jag tvungen att hämta andan en aning för att kunna dyka under den andra. Loppet var verkligen superroligt och det slutade på en fjärdeplats, kunde inte haft en bättre start på säsongen! Jag lyckades tappa monkey baren typ en meter innan den var slut vilket gjorde att jag fick 30 burpees i straff.. Detta var ett så himla dåligt misstag som kostade mig en ännu bättre placering. Det tog mig i alla fall minst två minuter att göra klart straffet vilket hade gett en andra plats - ett misstag jag definitivt aldrig kommer göra om. Inget slarv på sånt som tar lång tid. 
 
Började såklart med den vanliga uppladdningen: Celcius. Tursmaken dessutom.
Taggad och lite naiv inför vad som väntar


I bäcken lyckades jag ramla det första jag gjorde. Som tur var kände jag inget under loppet men efter.. Mina knän är lite blåslagna, men det var det såklart värt!

Lite tröttare och blötare efter men glad!

Finaste stödet
Idag blev det i alla fall vila, ville skona kroppen då den tagit lite stryk i helgen

Hoppas ni haft en bra helg! 

Kommentarer

Postat av: Mommo

Publicerad 2015-03-23 07:26:52

Grattis Sofie💞 vi längtar efter sommaren för då kommer du "hem" igen 👍

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela