Sofie Charlotte Nässén

Trött och sliten

Publicerad 2015-03-24 08:20:37 i Allmänt,

Godmorgon,
 
Dagen började med en 5 km lång löptur. Dessvärre var benen som stockar och rumpa samt vader är slitna sen helgenslopp. De tuffa backar som Åre bjöd på går inte direkt att jämför med platta Skåne.. Jag hade tänkt köra intervaller efter skolan men jag får se hur jag gör. Förutom att jag känner mig sliten har jag ganska ont i benet så jag vet inte hur mycket jag vill pressa på med löpningen, ska dock på stötvågsbehandling imorgon. Annars blir det nog styrka - armar. 
 
Igår körde jag open 15.4 följt av ett crossfitpass. Jag kunde köra ett pass efter på grund av att Open inte gick så bra och blev därför inte superansträngande, hehe. Det var definitivt den sämsta woden hittills. 15.4 är en 8 min AMRAP med:
 
3 handstandpushup (HSPU)
3 cleans 56 kg
6 HSPU
3 cleans
9 HSPU
3 cleans
12 HSPU
6 cleans
15 HSPU
6 cleans
etc. 
 
Jag är sämst på HSPU och dessutom tyckte att det var ganska tunga cleans (men de gick i och för sig överförväntan) men det slutade på 19 reps. Som sagt, inget bra resultat men bra för att vara mig :) Det stod mellan att få ihop få i RX-klassen eller att få ihop många i skalade men jag kände att det var bäst att köra på RX trots lite reps. 
 
På lördag är det dags för sista Open, jag skulle vilja ha en chipper för det passar mig ganska bra. Vi har inte fått göra thrusters än så jag misstänker att det kommer, mindre roligt.. x) 
 
 
Thrusters på utegymmet i Halmstad, desto härliga med sommar och fint väder, mmmmm... 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela