Sofie Charlotte Nässén

Fråga

Publicerad 2015-11-04 22:03:35 i Allmänt,

Jag tycker det är väldigt roligt när jag får frågor och svarar mer än gärna :) såg att jag fått en fråga och tänkte därför passa på att svara på den: 

Hur hinner du med att träna så mkt och plugga samtidigt? Vill gärna ha tips!! Och gärna tips på bra måltider :)

Jag tror man måste våga låta träningen ta tid från plugget. Även har om jag har mycket plugg har jag upplevt att det som att jag faktiskt blir effektivare då det är mycket träning. Vet jag att jag har ett träningspass vid 18 så måste jag ta tillvara på tiden innan och ha fokus. Sedan försöker jag att vara i skolan 7-8 h/dag (vardagar) och ligga i fas så att vardagen blir ganska likt vanliga arbetsdagar. Självklart blir det inte alltid så men det får man ta igen i tentaplugget eller på någon helg:)
Att träna när man pluggar är dessutom välinvesterad tid. Man behöver en paus från böckerna och jag blir mycket piggare när jag rör på mig. Dagar jag har dubblapass kan jag dock känna stress men då försöker jag bara acceptera att träningen faktiskt sker på bekostnad av plugget och så får det vara ibland. Välmående är det viktigaste och jag mår bra av att träna. 
Tror även att rutiner och planering underlättar mycket. Jag brukar oftast veta hur mina dagar ser ut med träning och plugg. Då kan jag dessutom ta med mellis och så för att orka med! 
Ska absolut bli bättre på mattips! Har varit dålig på att göra riktiga måltider senaste tiden men återkommer ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela