Sofie Charlotte Nässén

Mycket träning

Publicerad 2015-11-10 16:58:46 i Allmänt,

Hallåja!
 
I fredags gav jag mig ut på vad som skulle vara en 10 km lång löprunda. Istället blev det 5 km gång och 5 km jogg. Det fanns ingen energi i kroppen och huvudet var inte heller med. I söndags blev det däremot andra bullar. Frågan är om det var samma kropp jag sprang med då? Solen sken, benen sprang i princip av sig själva och jag ville inte sluta. Förstår inte alls var denna energi kom ifrån men det slutade i alla fall med en ca 12 km lång löprunda. Jag hade inte pulsklockan så jag har ingen aning om vilket tempo jag höll men det spelar verkligen ingen roll - för det kändes så bra. 
 
Igår öppnade jag veckan med ett crossfitpass. Vi började med Grace (30 st clean and jerk 40 kg så snabbt som möjligt) och jag var klar efter 3.20. Läste att mitt PB är 2.59 men börjar ifrågasätta om det stämmer? Tyckte jag körde på bra igår och ändå var jag 21 sek efter PB.. Hmm, hehe.. 
Efter Grace blev det lite vila och sedan körde vi 4 varav av:
200 m löpning
15 thruster 25 kg
10 pullups
 
Jag var klar efter 11.08. 
 
Denna vecka har jag bestämt att jag ska träna mycket, vill köra på lite och få känna att kroppen är lite sliten.. Hehe. Det är ju såklart tungt när den är det men jag gillar ändå "försäsongsträning". Kul att kötta på lite. 
Idag blir det kilometersintervaller med Evve och Bea. Får se vilket tempo kroppen vill med, har riktligt med träningsvärk efter gårdagenspass. 
 
Nästa vecka är det förresten dags för klubbmästerskap i boxen. Jag vann ju nybörjarklassen förra året men har bestämt mig för att inte vara med i år.. Jag kan ju inte ställa upp i nybörjarklassen igen.. Efter ett år bör man faktiskt köra i RX-klassen, men sedan är jag just nu sämre i CF än vad jag var i fjol så jag platsar verkligen inte.. Hehe. Hade varit kul att vara med men känner mig i alldeles för dålig form :/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela