Sofie Charlotte Nässén

Dispens

Publicerad 2015-10-01 07:54:51 i Allmänt,

Ja här har det varit dött.. 
Jag har inte känt någon motivation till att blogga precis som motivationen att kliva upp varit obefintlig denna vecka.. Jag förstår inte var det är men gissar att hösten kickat in på riktigt nu. Både igår och idag skulle jag köra morgonpass men tog mig inte upp. Denna lugna vecka inför lördagens tävling kunde verkligen inte kommit lägligare. Jag tror man får tända mycket ljus denna årstid och försöka göra den så mysig som möjligt så man uppskattar hösten lite. Det känns nog lättare då.

Igår körde jag 6 km löpning på förmiddagen med 3 st 1,5 min fartökningar i 4-fart. Idag kommer det bli bål och stretch. Jag tror jag kör ganska sent ikväll då tentapluggandet knackar på dörren. Men vi får se hur länge jag orkar.

I måndags var det intervaller på schemat. Det skulle vara i lugn fart och jag fick faltiskt lite självförtroende (som tyvärr var som bortblåst igår när det löpningen kändes sååå tungt) efter passet. Jag gjorde samtliga intervaller på 400 m bana och gjorde 20 st 1 min intervaller med 30 sek vila, hann typ 270 m. Jag skulle hålla mellan 3.50-4.00 och tror det blev strax under 3.50. Det är ju så svårt att hålla tillbaka när krafter finns, men viktigt att man gör det! 

Veckans schema och frulle Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela