Sofie Charlotte Nässén

Rolig vecka

Publicerad 2015-10-30 09:41:05 i Allmänt,

Hallåja,
 
Den här veckan gav Andreas mig 6 st träningspass. I ärlighetens namn tycker jag det kan kännas lite klent, men jag har haft mycket tävlingar senaste tiden och eftersom jag åker till Paris över helgen passade det ganska bra :) 
 
I måndags körde jag ett crossfitpass. På styrkedelen gjorde vi 4x5 st strikta pullups och 4 set av handstående, jag stod i 1 min på samtliga set. Woden var en riktig mördare där jag ville spy från början till slut. Benen var definitivt inte i form sedan söndagens tävling. Det var 5 varv av:
50 DU
25 WB 6 kg
15 KB-snatch, RX 16 kg men jag körde på 12 kg
 
Jag var klar 17.02. 
 
Tisdag bjöd på northug-intervaller med Bea, Evve och Freddie. Vi gjorde 3 st där jag började på 2 grader och 12 i hastighet för att avsluta i 5 grader och 15-tempo. Sista intervallen blev dock inte helt hundra - men, men. Det var i alla fall hur kul som helst att springa med tjejerna!
 
I onsdags började dagen med bodybalance följt av crossfit på eftermiddagen. På crossfiten började vi med backsquat 5-5-5-5+, alltså fyra set med 5 reps förutom på sista då man ska göra så många som möjligt, jag gjorde 11 st. Hade 47,5 kg. Har en lång väg att gå styrkemässigt men roligt ska det bli! Woden var en 12 min AMRAP med:
10 pushjerk 35 kg
10 TTB
30 DU
 
Jag körde RX och hann totalt med 255 reps.
 
Igår då - ja då var det löpning på schemat. 8 km som jag körde på band. Det roliga var att jag, Ellie, Evve och Maria stod alla på rad och sprang - riktigt peppande. Att springa 8 km på band är ju extremt tråkigt annars. Första kilometern körde jag i 5-tempo (12 på band) och 1,5 gradslutning och resterande 7 km i 4.36-fart (13 på band) men efter 4 km sänkte jag till 0,5 gradslutning för det blev för jobbigt :) 
 
Ja - då är det bara ett pass kvar denna vecka och det är 6 km löpning. Det passet tänkte jag avverka med Carro i Paris. Kan det bli bättre? Nej. 
 
Ett försök att ta en bild när vi alla sprang på rad - fart och fläkt!
Har börjat träna en del med göteborgsvarvsgänget, brukar även kalla dem mina favvisar och sablar vad roligt det är!! Så mycket mer motiverande än att köra själv. Här bjuder jag på Evve från när vi körde intervaller för någon vecka sedan. Hon sprang för övrigt längre än vad hon brukar igår och snart är hon nära den distans som hon sprungit som längst i hela sitt liv - milen är inte långt borta nu. Gbg-varvet kommer gå galaaaaaant :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-02 15:30:56

Hur hinner du med att träna så mkt och plugga samtidigt? Vill gärna ha tips!! Och gärna tips på bra måltider :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela