Sofie Charlotte Nässén

Ett år senare

Publicerad 2015-09-23 08:44:54 i Allmänt,

När bilderna från senaste TV kom upp fanns även förra årets bilder med. Det var roligt att de var bredvid varandra så att man kunde se skillnaden på min kropp, ett år emellan. Dessvärre var min "tanigare" kroppsbyggnad fördelaktigare i löpningen och sprang mycket snabbare än vad jag gör nu.. Men äsch, fortsätter nöta på med löpningen för att nå mina mål. Kommentarer

Postat av: Mommo

Publicerad 2015-09-23 18:47:07

Ja Fiffilotten vilka muskler, kraft 😍

Postat av: Andrea

Publicerad 2015-10-04 19:59:49

Hej! Jag måste säga att jag blir så himla inspirerad av din blogg! Springer själv en del, och jag märker att om jag tränar styrka, framförallt för ben och bål, går löpningen mycket bättre. Men när du skriver att din tanigare kropp var bättre för löpningen blir jag förvirrad. :D Eller det kanske beror på att du har ganska mycket överkroppsmuskler, som inte hjälper löpningen lika mycket som benstyrka gör? Haha, hoppas du förstår vad jag undrar. :)

Svar: Hej Andrea! Vad roligt att höra :D! Ja jag förstår att du blir det haha, jag ska förtydliga: Jag har blivit lite tyngre, vilket påverkar löpningen, detta framför allt då min benstyrka inte riktigt har följt kurvan att jag lagt på mig några kilon och löpningen blir således tyngre för mig. Men jag förstår vad du menar, jag har inte kört så mycket crossfit senaste pga mycket tävlingar men när jag kört crossfit med framförallt en del benstyrka upplever jag att det endast påverkar löpningen i positiv riktning. Nu börjar tävlingssäsongen avta lite så nu blir det fokus på att försöka få lite benstyrka så löpningen kan gå framåt. :)
Sofie Nässén

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela