Sofie Charlotte Nässén

PT-pass x 2

Publicerad 2015-09-24 20:33:46 i Allmänt,

Godkväll kära vänner, 
 
Denna vecka har Andreas varit i Höör och jobbat på det nyöppnade gymmet. Jag passade då på att boka in två tider med honom. Både för träning och för att kolla in det nya gymmet. Kan säga att kroppen är riktigt mör  efter två pass, två dagar i rad, med Andreas..
 
Igår körde vi Fran, där ska du göra:
21-15-9 st Thrusters (30 kg) och pullups, jag var klar efter strax under 7 min.. Så dåligt men jag var helt slut. Efteråt skulle jag göra ett skivstångskomplex med 5x5 set; marklyft, power clean, front squat och stöt. Herregud - mina ben var slut. Jag klarade inte alla front squatsen, ramlade och hade mig.. Mina ben var helt brända och jag fick försöka mjuka upp dem mellan seten.. Det hjälpte inte.. Haha. Vi avslutade med ett test, 100 st ab crunch så snabbt som möjligt. Jag var klar efter 3:28. Körde i princip 50 st vilade lite och sedan sista 50 st. 
 
Idag började ju med Grace; 30 st clean and jerk 40 kg såfort som möjligt, jag tog faktiskt PB och var klar efter 2:59. Skönt att komma under 3 min strecket. Men alltså - att 3 minuters arbete kan vara så jobbigt.. Efter var det 5 st superset av bänkpress 40 kg och cablecross. Avslutade med att prova göra maxantal armhävningar. Andreas frågade hur många jag trodde jag skulle klara. Jag svarade 15 st.. Jag gjorde 1 på tå.. Sedan gjorde jag knappt 7 st på knä.. Snacka om att vara helt slut i kroppen och ha noll självinsikt haha.
Som grädde på moset avslutade vi med en 10 min AMRAP:
150 m stakmaskin
15 st utfallssteg med 2 st 12 kg kettlebell
6 st toes to rings
8 st slamball 8 kg
 
Jag hann påbörja mitt sjätte varv med några meter stakning.. Kan säga att döden i kroppen är total nu. Imorgon är det vila och återhämtning på schemat. Brukar vanligtvis inte uppskatta vilodagar speciellt mycket men jag kan säga att denna vila är efterlängtad. Många hårdpass på kort tid. Kul men jobbigt :D 

Gymmet i Höör - så fräscht 
Här lutar sig Andreas tillbaka, nöjd efter att ha plågat mig😁


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela