Sofie Charlotte Nässén

Zzzzz...

Publicerad 2015-09-22 21:41:01 i Allmänt,

Herregud vad trött jag är. Imorse skulle jag ge mig ut på veckans långpass innan skolan men jag kom inte i säng förrän efter tolv och var sååå trött. Det blev att sova till sju och sedan ta träningen efter skolan. Benen ville inte alls idag och det blev snarare 15 km intervallträning än något annat.. Kändes som jag stannade hela tiden. Inte för att flåset tog slut utan för att benen helt enkelt inte ville. Jag har kört hårt senaste tiden och då kan det bli såhär. 
 
Imorgon ska jag i alla fall till Höör för att träna med Andreas, det ska bli roligt! Har inte varit på det nya gymmet heller men hört att det ska vara riktigt grymt!
 
 
Jag brukar vara en stark förespråkare av riktiga måltider men jag mådde jättedåligt efter träningspasset idag. Illamående och det fanns inte på kartan att få i sig en vanlig middag. Jag försökte göra det bästa av situaionen och gjorde en supersmoothie som jag bland annat boostade med äggvita och proteinpulver. Förutom avokadomackor blev det en jordnötssmörmacka och ägg. Så även om det inte är en riktig middag har jag fått i mig ganska mycket. Åt precis två finncrips med avokado på också. Känner mig dock lite yr och är helt slut i huvudet så nu måste jag verkligen sova. Det blir en rejäl frulle imorgon för detta är inte optimalt.


 
Vi hörs imorgon. 
 
Puss och kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela