Sofie Charlotte Nässén

Long time no see

Publicerad 2016-08-21 14:57:16 i Allmänt,

Heeeej kära vänner,

Här har det varit tyst ett tag, men det är för jag haft en tenta som jag valde att inte skriva i våras och göra nu istället. Livet har därför endast bestått av jobb, plugg och lite träning.

Sedan sist har jag i alla fall hunnit med en del - närmare bestämt 3 st tävlingar.

Den första var Salomon 27K som jag och Erik sprang tillsammans - och oj vad kul det var! Jag kände mig stark och kunde öka rejält sista 5 km, vi kom in på 3.25 vilket slutade med en 20:onde plats för min del vilket var långt över förväntan. Förhoppningsvis kör vi nästa år också! ;)

Helgen efter körde jag Pålsjöterräng, 5 km terränglöpning där det blev en fjärdeplacering och 4.38-fart på tiden 23.31. Jag var inte så nöjd över min prestation men inser att jag måste jobba på farten istället för distansträning nu. Detta då jag har Midnattsloppet nästa helg och vill försöka ta PB på Köpenhamn halvmaraton. Självklart måste jag träna distans för att orka 21 km men nu är det fokus på att få upp fart igen.

Igår var det slutligen extreme run i Helsingborg, 10 eller 5 km hinderbana där jag valde 5 km för att som sagt träna upp farten. Jag startade i sista startgruppen vilket ledde till ganska mycket väntan på vissa hinder, det är alltid tråkigt då man känner att man kan trycka på men det är så på hinderbanelopp och det är lika för alla. Jag kom i alla fall tvåa och är supernöjd! Tiden blev 38.37 och 1,5 min efter ettan. Det bästa var dock att Erik kammade hem en tredjeplacering med 0,7 hundradelar efter tvåan, sjukt imponerande! Det var roligt att köra hinderbana igen och trots att jag inte är lika stark som tidigare så kommer mitt fokus ligga på löpningen då det finns mest att vinna på där. Jag klarade alla hinder förutom ringarna som jag tappade greppet i efter halva. Så jäkla surt att ta straffrundan och tappa mycket tid men greppstyrka är någonting som jag också ska lägga mycket fokus på vid sidan om löpningen!

Hoppas ni får en mysig söndag. Själv ligget jag i sängen, kollar på film och äter godis. Snart ska jag och Erik ut och springa en snabb 10 km, får se hur det går, återkommer :)

Bjuder på en bildbomd från gårdagen och fjällis :)

Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela