Sofie Charlotte Nässén

Mot GBG

Publicerad 2016-02-28 19:21:47 i Allmänt,

Haaaaalllåååååååå,

I fredags gjorde jag en tenta som jag har  haft släpandes, så nu är studierna som vanligt på 100%, KÄNNS SÅ SKÖNT. 

Träningen är det då dags att ta tag i. Har varit sjuk till och från i två veckor så det har inte blivit någon kontinuitet. Jag är i alla fall anmäld till Göteborgsvarvet samt Helsingborgs seedinglopp. Kul att säsongen kommer igång på riktigt :) nästa vecka är det även ett traillopp som jag tänkt köra. 

Passen har varierat lite men idag körde jag mitt första distanspass och oj vad det gick över förväntan!! Första 10 km sprang jag på 46:47 och sedan sprang jag 4 km till. Snittiden blev 4:42 så jag är mycket nöjd! Har varit orolig att jag inte ens kan springa milen på 45 min men medtanke på hur bra det kändes i kroppen så känns det absolut rimligt. 

Nu är det dags att springa sig iform, wiho. Ta tag i livet..

Publicerad 2016-02-02 15:43:49 i Allmänt,

Ja det försöker jag göra lite titt som tätt... To-do-lists osv. för att försöka få kontroll när det är mycket. Halvbra får jag ändå säga att jag lyckas.. Kände att jag behövde blogga lite i alla fall då Evve lämnat ett gulligt litet meddelande på bloggen. 
 
Igår blev det riktigt sen träning. Jag och Erik körde överkropp. Det blev bland annat 30 st frivädningar med stöt på 40 kg (gjorde även en singel på 60 kg vilket är PB, har dock tagit frivändning på 65 kg), dips och lite annat. Ett ganska kort pass då båda var hur trötta som helst.
 
Förhoppningsvis blir det löpning idag. Körde ben i söndags så det kommer nog inte gå fort men vill verkligen få in lite cardio då det blivit mycket styrka på senaste.. 
 
Bjuder på en bild från en middag förra veckan, brukar vanligtvis tycka att fläskkött blir torrt men denna köttbit var sååå saftig och god, MUMMA


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela