Sofie Charlotte Nässén

Bröööd

Publicerad 2016-01-28 09:26:35 i Allmänt,

Goooddag,

Igår fick det bli smoothie och scones till kvällsfika. Jag älskar verkligen bröd - världens bästa grej ju! 

Ikväll blir det styrka - men innan dess jobb och plugg,plugg,plugg! HEEEEJ

Publicerad 2016-01-27 22:33:25 i Allmänt,

Tjabbatjennahallå,

Förra veckan var jag i val d'Isere och åkte skidor - herreeeegud vad kul det var! Det var mycket livskvalitet och lite träning hehe. Var i backen kl. 9 varje dag i alla fall, vissa dagar mindre piggare än andra..

I måndags blev det i alla fall 6.10 km morgonjogg i 4.55-fart och överkroppsstyrka på kvällen. Igår blev det endast 3 st 1 km intervaller då halsen inte alls var med mig.. Idag kändes det bättre och det blev crossfit :)

Har fått någon typ av köldskada på snoken också.. Börjar dock bli bättre. Inte enligt planerna

Publicerad 2016-01-05 21:42:54 i Allmänt,

Hallåja,

Igår blev det plugg för hela slanten. Var på skolan till åtta och sedan var planen att gå på gymmet för att köra intervaller. 
När jag kommer fram till gymmet inser jag att jag slavat bort gymkortet och inte kommer in.. Det är iskallt ute och att släpa mig till träningen var verkligen tungt. Jag blev så irri och valde istället att gå och handla för att fixa matlådor. Något produktivt i alla fall men året har inte alls startat som tänkt - träningsmässigt. 

Idag blev det andra bullar, jobbade och pluggade lite men var så trött i knoppen efter jobbet så det var svårt att fokusera. Gick hem, byte om om begav mig till gymmet. Där blev det 5 st 1 km-intervaller. Tanken var att köra 6 st men det blev för tungt. Jag körde alla i 1,5 gradslutning, första 4 st i 4.00-fart och sista i 4.04-fart. Jag var dock tvungen att springa på toa mellan intervall 4 och 5 och vilan blev nog typ 4 min. Restarande vila var 1,5 min. 
Jag slavade inte med nedvarvningen i alla fall (något jag vanligtvis gör) och joggade lugnt i 5 min tills jag fått ner pulsen, det var faktiskt skönt! 

Har glömt mitt gamla mellis som jag alltid körde förut - värm äpplen, blanda med kvarg och nötter och toppa sedan med kanel, mumma!! Ska börja med det igen, perfekt mellanmål. Träningsdag 1 2016

Publicerad 2016-01-03 19:19:48 i Allmänt,

Jajjamen!

Imorse avverkades första träningspasset för året. Det kändes skönt. Som att börja på ny kula med alla förutsättningar för att året blir ett riktigt pangår!! 

Det blev nästan 6 km morgonjogg ute i snön i 4.54-tempo vilket är godkänt medtanke på snöunderlaget - för OJ vad mycket jobbigare det är att springa i snö.. Bra träning inför hinderbanelopp tänker jag ☺️

Idag blir sista dagen för karra också! Framöver har jag godisförbud (OBS ej kakor, glass osv.). Men jag borde verkligen se över mina sockervanor då det eskalerat senaste månaderna.. 


Har haft en så bra jul. Igår kan man sägas att den avslutades med att jag fick sista luckan i min julkalender. Det var dock skattjakt innan för att hitta paketet - SÅ KUL!!! Han är litt finurlig en Erik..


Sofies nyårskaramell

Publicerad 2016-01-01 19:20:03 i Allmänt,

HALLÅ, GOTT NYTT ÅR!!

Ja, jag har verkligen tagit semester från sociala medier i jul och bara njutit av familj, jämtländsk luft, träning och god mat. Jag har lagt skolan och alla måste på hyllan för att ladda batterierna för 2016. 

Jag brukar vanligtvis summera mitt år och gå igenom mina mål men det jag kan konstatera är att jag faktiskt inte uppfyllt ett enda mål. Det hör inte till vanligheterna men om jag skulle beskriva mitt år skulle det vara: året då livet hann i fatt. För det är faktiskt så det är. Jag har verkligen släppt på många krav och begränsningar, framför allt gällande kost och "sociala grejer" och gjort det som faller mig in och ätit precis det jag känt för. Något som är bra för själen och mer långsiktigt hållbart. I år vill jag verkligen nå mina mål och har därför valt att göra lite färre. Milmålet i löpningen är borta, inofficiellt vill jag självklart ta PB men jag känner att jag inte vill lägga allt för stor tyngd vid det. Jag tänker att en bättre miltid kommer allt eftersom jag når mina andra mål. 

Såhär ser i alla fall mina mål för 2016 ut:
Träningsmål
- 5 km på under 20 min
- Halvmara på 1.43.XX
- 15 strikta chins
- Bar muscle-up 

Övriga mål
- Resa
- Göra mitt absolut bästa i skolan utifrån förutsättningarna 

Hoppas ni har haft en fin jul och ett bra nyår! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela