Sofie Charlotte Nässén

Inte enligt planerna

Publicerad 2016-01-05 21:42:54 i Allmänt,

Hallåja,

Igår blev det plugg för hela slanten. Var på skolan till åtta och sedan var planen att gå på gymmet för att köra intervaller. 
När jag kommer fram till gymmet inser jag att jag slavat bort gymkortet och inte kommer in.. Det är iskallt ute och att släpa mig till träningen var verkligen tungt. Jag blev så irri och valde istället att gå och handla för att fixa matlådor. Något produktivt i alla fall men året har inte alls startat som tänkt - träningsmässigt. 

Idag blev det andra bullar, jobbade och pluggade lite men var så trött i knoppen efter jobbet så det var svårt att fokusera. Gick hem, byte om om begav mig till gymmet. Där blev det 5 st 1 km-intervaller. Tanken var att köra 6 st men det blev för tungt. Jag körde alla i 1,5 gradslutning, första 4 st i 4.00-fart och sista i 4.04-fart. Jag var dock tvungen att springa på toa mellan intervall 4 och 5 och vilan blev nog typ 4 min. Restarande vila var 1,5 min. 
Jag slavade inte med nedvarvningen i alla fall (något jag vanligtvis gör) och joggade lugnt i 5 min tills jag fått ner pulsen, det var faktiskt skönt! 

Har glömt mitt gamla mellis som jag alltid körde förut - värm äpplen, blanda med kvarg och nötter och toppa sedan med kanel, mumma!! Ska börja med det igen, perfekt mellanmål. Kommentarer

Postat av: Mommo

Publicerad 2016-01-07 17:07:52

Vad du är duktig... Du kör hårt😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela