Sofie Charlotte Nässén

Ändrade planer

Publicerad 2016-07-06 10:49:58 i Allmänt,

God förmiddag,
Igår var jag och Erik i Falun från morgon till sen eftermiddag och direkt när vi kom hem åkte vi till Rättvik där Eriks mamma bjöd oss på middag på en jättemysig restaurang nere vid Siljan. Vi kom inte hem förrän kl. 21.30 och ingen av oss kände oss speciellt manade att gå ut och träna så vi gick och la oss istället. Det fick därför bli vilodag igår. 
 
Idag började jag morgonen med 6,6 km morgonjogg. Jag sprang i 5.15-fart men tänker nog inte springa med klocka fler sådana här morgonpass. Jag har de bara för att det är skönt att starta dagen med att röra lite på mig och klockan blir mer en stress. Mina ben var riktigt sega idag så vi får se hur det går ikväll då jag och Erik ska köra backintervaller, hehe. Efter löpning körde jag lite styrka, mage och armar. 
 
Tanken var ju att jag och Erksson skulle springa Kolmården runt till helgen men det fanns endats tre platser kvar så vi vågar inte riktigt chansa med att åka så långt och sedan inte få plats på loppet. Jag har därför kollat runt lite och som det ser ut nu ska vi springa Mora trail på söndag som är 15 km :)
 
Eftersom jag har lite att göra kommer en liten summeringsfilm från morgonens träningspass, haha. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela