Sofie Charlotte Nässén

Semester

Publicerad 2016-07-04 12:13:31 i Allmänt,

Hallåja,
 
Då inleder jag min första riktiga semestervecka för sommaren, Det känns så himla gött faktiskt! Imorse körde jag en lätt, lätt morgonjogg på 7 km. Jag hade ingen klocka så jag har ingen aning om tempot men långsamt vet jag i alla fall att det var. Försöker att ta det lite lugnt med kroppen då den inte riktigt svarade som den brukar på St olavs. Jag och Erik har dock tänkt spring kolmården halvmarathon på lördag, ett terränglopp som tydigen ska vara väldigt fint men också ganska jobbigt. Därför är det viktigt att börja komma igång ändå. Kolmårdensloppet är ett perfekt träningspass för oss som tänkt springa Salomon 27K i fjällen i slutet av juli. 
 
Efter morgonturen körde jag lite mage och armar. Jag passade på att filma några övningar som jag tycker är perfekt att köra med pilatesboll, 10 reps x 3 set tycker jag blir lagomt efter ett löppass :) Dessa övningar är även bra för de som inte kan köra någon cardio, till exempel för att man går på kryckor (ping bea)!!!
 
Jag hoppas ni förstår när jag dragit upp hastigheten i klippen hehe. Armhävningar kan jag till exempel inte göra speciellt fort.. Katten Gosan är med och PT:ar mig lite också. 
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela