Sofie Charlotte Nässén

Mååååndag

Publicerad 2017-04-24 21:59:25 i Allmänt,

Hejhejhejhej,


Jag är väl sämst på att uppdatera men desto bättre på att köra några pass ialf.. 
Förra veckan bjöd på löpning, crossfit och intervaller. 

Ett av de bästa passen i veckan var supertusingarna som jag körde i lördags. 5 stycken i 3.30/fart, 1,5 gradslutning och 1 min vila mellan varje set (30 sek mellan intervallerna i setet). Ett annat pass var 5 km i 4.20-fart, dock med en oklockad paus. 

Idag blev det 7 km morgonjogg, väääldigt lugnt. Vi får se vad resten av veckan bjuder på. Just det. Jag fyller år på lördag :))))Kommer inte hem

Publicerad 2017-04-14 07:13:53 i Allmänt,

God förmiddag,


Vilken härlig start på dagen. Vi drog oss riktigt länge för båda hade lite huvudvärk och var sega. Sedan blev det styrka på gymmet. Vi gjorde:
5 min rodd
3x8 st viktade chins, 6 kg (Erik hade 8 kg och gjorde 10 reps)
3 varv av 10 st bicepscurl och 10 st militärpress (22,5 kg)
Liggande hantelbänk 3x6 reps 15 kg
Sedan avslutade vi med tre varv av 30 russiantwist, och 1 min plankan 

Efter träningen drog vi till ett nytt frukostställe. Vi har ju i princip ätit alla måltider ute och det är verkligen semester för mig. Älskar att testa nya ställen och vi har i princip utforskat nya restauranger varje dag. Idag blev det ett mysigt hipsterställe som bjöd på pangmat. Nu ska vi nog åka till Kingspark. 

Pusspuss

Ps. Bjuder på fina frullebilder och mindre charmiga gymbilder.. hehe

Bildbomb

Publicerad 2017-04-14 02:57:31 i Allmänt,

HALLÅ!! Jag lever, och jag lever ett väldigt härligt liv. Det har blivit en del riktigt bra träningspass också. Igår var det  8 km löpning i lite mer än 40 min. Jag och Erik är väldigt slitna i benen sen några tunga pass så det  var  bara fokus på att springa ur benen. Återkommer med vilka pass vi har kört men nu tänkte jag bjuda på en bildbomd 

Första passet i Aussie

Publicerad 2017-04-04 02:33:57 i Allmänt,

Hej från andra sidan jorden!


Igår var min första riktiga dag idag Perth och jag är myyyyycket nöjd! Den inleddes med en pangfrulle (mycket överraskad för att vara utomlands, tycker vanligtvis att frullisarna utomlands är lite torftiga) följt av timmar på stranden. På eftermiddagen/kvällen signade jag och Erik in mig på hans gym och sedan blev det intervaller. Vi körde ett intervallpass som Ullis berättat att Andreas kört och jag tyckte det var riktigt bra. Ett uthållighetspass (fast i intervaller), där du gör 10 min x 3  med 2 min vila mellan varje. Vi hade 1,5 gradslutning och sprang i 14,1-fart (4.15-tempo.). Totalt sprang vi i drygt 7 km.

Efter träningen blev det TACOS - är jag nöjd med första dagen? SVAR JA.

Nu ska vi ut på en Ö och cykla runt. Är jag glad? SVAR JA.

Puss!!!!

PS. Har massa bilder men dålig wi-fi, återkommer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela