Sofie Charlotte Nässén

Köpenhamn

Publicerad 2017-01-21 13:25:44 i Allmänt,

Hallåja,


Nu är jag och erksson påväg till Köpenhamn. Dagen fick i alla fall börja med en 5 km löprunda i luuuuungttempo följt av 8 chins (tanken är att jag ska börja bygga upp chinsstyrkan igen), därefter blev det en storfrulle. 

Anledningen till att löpningen blev så lugn var för att kroppen är ganska sliten. Igår var jag nämligen på ett kickboxningspass med Fanny och Elin - OCH SHIT. Det var längesedan jag var så slut i kroppen, det var fruktansvärt jobbigt. Jag måste dock säga att jag saknat ta ut mig på det sättet. Det fick mig också att inse att det är dags att köra crossfit nästa vecka! 

Nu ska vi strosa kring de danska gatorna. Imorgon får jag se hur det blir med träningen, men återkommer! 

Bjuder på en bild från frukosten idag för har inga träningsbilder.

2017

Publicerad 2017-01-19 18:49:22 i Allmänt,

JAHAJA! Då vare nytt år.
 
Måste i ärlighetens namn erkänna att de sista två månaderna under 2016 inte innehöll mycket träning. Det blev några sporadiska pass vilket har lett till att jag har hamnat på en plats där det är ganska svårt för mig att komma igång med ca 6 pass/vecka igen.. Crossfit har jag inte kört på år och dagar och det känns gruvsamt att köra de första passen - men det är faktiskt något jag vill komma igång med igen (och planerar att göra). 
 
Jag kommer ha väldigt mycket plugg denna vår och ibland kommer träningen att få lida, men jag ska verkligen göra mitt bästa. Därför tänkte jag även försöka komma igång lite med bloggandet - för det underlättar faktiskt, att få dokumentera sina pass. 
 
Idag blev det i alla fall 5 st 1000 meters intervaller. Jag hade 1,5 grads lutning, tempo 15 på bandet vilket motsvarar 4:00-fart och 90 sek vila. Formen är inte vad den har varit men det får det bli ändring på. På fjärde intervallen var jag tvungen att hoppa av för att pusta ut lite men det straffades på sista intervallen då det fick bli 1200 meter istället. Det ska inte löna sig att fuska!
 
Nu ska jag sätta med med plugget! 
HADE! <3 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela